Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗКРИВЕНА СЕДАЛКА ШОФЬОРСКА ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ИЗКРИВЕНА СЕДАЛКА ШОФЬОРСКА ???

Колеги, шоф.ми седалка(облегалка) ми стои на криво малко на вътре.
    Има ли и други с този проблем и как може да се реши? Аз свалих седалката и пробвах да я изкривя на ръка но не става...идеи?
    Sportwagon 2,4 JTD 140+ HP

Пробвай така - отваряш двете леви врати, през гредата обхващаш облегалката и дърпаш до където трябва.
    Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
    Citroen BX-19GT, 85
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

не ме разбра, облегалката ми е изкривена се едно някой дебел е седял 200 хил.км вътре-... на ръка не може да се изкриви нищо

Comment

Ако дунапрена на обледалката не е деформиран можеш да провериш и самото окачване на самата седалка към шейната. Седалките по принцип имат система за регулиране на височината. От двете страни на седалката има шарнирна връзка със шейната. Тези две шарнирнирни връзки са свързани неподвижно помежду си. Бедата е в това, че тази връзка е малко нефелна и лесно се усуква, което при мене беше довело до същия проблем.
        Аз свалях седалката и регулирах (усуках) връзката между гореспоменатите шарнирни връзки.
        Ти можеш да повдигнеш седалката със системата за регулиране на височината. После подлагаш едно трупче (условно казано) под десния заден ъгъл на седалката.
        Сядаш на нея и започваш да сваляш седалката. Целта е да регулираш(усучеш) връзката между гореспоменатите шарнирни връзки.
        Не съм сигурен, че ще успееш, но по добре опитай преди да сваляш седалка.

Успех!!!!!!!!!
        sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
        Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

това с трупчето е супер идея, благодаря ти. Ще пиша ако има резултат.

Comment

Working...
          X